Вітаю ВасГість Четвер, 02.05.2024, 01:00

Меню
Ми в Facebook
Пошук
Свята
Праздники Украины
Опитування
Дайте оцінку сайту
Всього відповідей: 212


Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 54 55 »

   Уже  вдруге центральна районна бібліотека прийняла участь у фестивалі «З країни – в країну», який проходив у нашому  місті. Локація «Читайко – пізнавайко» радо зустрічала своїх друзів. 

Читати далі...

   Сьогодні в районну бібліотеку завітали учні 11 класу ЗОШ №21 на інформаційно-розважальну програму «На захисті Батьківщини», що була присвячена Дню захисника України та Дню українського козацтва.


   Сьогодні, дитяча бібліотека - філія, запросила до бібліотечної вітальні учнів 4 - го класу гімназії № 20. Разом з дітьми ми обговорювали тему читання у нашому місті, виявляли в чому проявляється цікавість певних книжок.


  Багато є див на Землі, створених природою і зроблених людиною. Та найбільше диво з див – книга. Багаті правителі віками зберігали їх для себе в бібліотеках.
   А сьогодні наша бібліотека відкрита для всіх бажаючих, та щоденно запрошує їх в своє космічно-книжкове королівство.


 


   Напередодні Дня ветерана і людей похилого віку та Всеукраїнського дня бібліотек центральна районна бібліотека приймала поважних гостей: представників ветеранських організацій і почесних громадян міста, керівництво міста і району, активістів громадських організацій та актив бібліотеки.


   Осінь різнобарвна своїми кольорами, тому саме їй поети присвячували свої літературні шедеври. Сьогодні дитяча бібліотека разом з учнями 5-б класу ЗОШ № 21 занурились у справжній світ осені, та провели поетичну годинку: «Вірші осені».


   В Попаснянській районній бібліотеці відбувся кіноперегляд, присвячений Дню партизанської слави.


Завітала осінь до нас в Україну,
Одягла в червоне намисто калину.
Бо ж вкраїнська осінь – це пишні жоржини,
Айстри різнобарвні, горішки ліщини


 


   Ось і закінчилися канікули і знову настав вересень, пролунав перший дзвінок, закликаючи усіх дітей України за шкільні парти. 1 вересня – День знань – особливе свято . 
   Дитяча бібліотека завітала до ЗОШ № 24 та провела для учів 8-10 класів урок-квест «З УКРАЇНОЮ В СЕРЦІ ». 


 


   Сьогодні, в День вшанування пам’яті захисників України, центральна районна бібліотека стала майданчиком для перегляду українського патріотичного документального фільму «Тіні Іловайська», на який завітали відвідувачі бібліотеки, представники військової комендатури та бійці ЗСУ, які боронять рубежі м. Попасна.


Перекладач
ПДГ








Наші Проекти










Категорії розділу
Події [497]
Конкурси [5]
ЗМІ про нас [1]
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Погода
Рейтинг новин
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright РЦБС г. Попасная © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz