Вітаю ВасГість Субота, 20.04.2024, 05:04

Меню
Ми в Facebook
Пошук
Свята
Праздники Украины
Опитування
Дайте оцінку сайту
Всього відповідей: 212


Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 54 55 »

   Сьогодні дитяча бібліотека продовжила екологічну стежину з вихованцями пришкільного табору ЗОШ № 1.Діти докладно розібрали екологічні знаки, відгадали хитромудрі запитання, пройшлися по екологічним ситуаціям та пригадали страшні події 22 червня 1941 року.

Читати далі...

Третій тиждень дитяча бібліотека - філія продовжує роботу з вихованцями пришкільних таборів шкіл міста. Сьогодні до нас завітали ЗОШ № 24. Для дітей ми підготували екологічну стежину “Світ барвистий, веселковий, різнокольоровий”. 


   Сьогодні дитяча бібліотека поринула у неймовірний світ фантазій, ми разом з вихованцями пришкільних таборів Попаснянського БДЮТ та ЗОШ № 21 фантазували, яке ж воно казкове, цікаве літо! А розпочали ми нашу зустріч з фрази: «Якось літньою порою...», що ? І далі склали цілого вірша! То ж, у нас було і казкове, і поетичне літо! 
   А допоміг нам у цьому наш найулюбленіший Міккі Маус. 


 


   Сьогодні читальний зал районної бібліотеки з самого ранку нагадував заквітчану світлицю. Це святково одягнені бабуся з онукою прикрасили залу - розставили квіти, притрусили підлогу зеленою травичкою - чебрецем, м`ятою та любистком, заклечали вхід зеленими гілочками липи, берізки та верби. А стомившись сіли відпочивати, і бабуся розповіла онуці та всім гостям про те, як святкують Трійцю, чому так називають, які обряди проводили в давнину, скільки легенд є в Україні про русалок, та в кого з відомих українських письменників про це можна прочитати.

   Так почалися фольклорні посиденьки “На зелені свята”, організовані районною бібліотекою спільно з центром організації дозвілля «Help Age International»


   Усі дітки хочуть потрапити в світ Діснея, а у бібліотеці - це можливо, тому що сьогодні ми продовжили бібліо - забаву для вихованців пришкільних таборів ЗОШ № 1, та гімназії № 20, зі знаменитим анімаційним персонажем, одним із символів американської культури - Міккі Маусом! 


   Уперше мультиплікаційний герой Міккі Маус з'явився на екрані у 1928 році, 
а до дитячої бібліотеки на веселу зустріч з дітлахами він завітав сьогодні. Міккі Маус пережив неймовірні пригоди у різних куточках світу, у сотнях анімаційних фільмів. Та справжньою пригодою для усіх нас стала бібліо - забава “Якось літньою порою” для вихованців пришкільного табору ЗОШ № 24. Міккі Маус підготував для дітей цілий відеоурок про літо! 


   Літо тільки розпочалося та вже набирає обертів в дитячій бібліотеці! Сьогодні ми вітали вихованців Попаснянського БДЮТ та пришкільного табору ЗОШ № 1.


   Літо - найулюбленіша пора дітлахів, ціла планета відпочинку, розваг і позитивних емоцій. Сьогодні, дитяча бібліотека радо зустрічала вихованців ЗОШ № 21, та підготувала для них справжні веселощі - літні розваги!


   З початком літніх канікул дитяча бібліотека оголосила тиждень веселих розваг “У центрі всесвіту - дитина” для вихованців пришкільних таборів.


   День захисту дітей - найулюбленіше свято наших дітлахів, яке символізує початок літа. Позаду навчальний рік, попереду довгоочікувані канікули!


Перекладач
ПДГ








Наші Проекти










Категорії розділу
Події [497]
Конкурси [5]
ЗМІ про нас [1]
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Погода
Рейтинг новин
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright РЦБС г. Попасная © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz