Вітаю ВасГість П`ятниця, 26.04.2024, 17:39

Меню
Ми в Facebook
Пошук
Свята
Праздники Украины
Опитування
Дайте оцінку сайту
Всього відповідей: 212


Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 54 55 »

   Цей захід дитяча бібліотека провела для учнів 5 класу ЗОШ №21. Вечір – реквієм розпочався зворушливою піснею “Свічка” у виконанні Оксани Білозір. Потім діти переглянули відеофільм: “Голодний дух” та згадали про жахи голоду 1932-33 років – весь той трагізм, який ховається за одним словом Голодомор. Бібліотекарі спонукали присутніх замислитись над питанням: ”Крихта хліба багато чи мало?”, а порою вона означає ціле життя. 

Читати далі...

   ...І тільки чутно ті голосочки: "Три колосочки, три колосочки". День пам'яті жертв Голодомору 1932 — 1933 років у 2019 році припадає на 23 листопада. На передодні цієї дати дитяча бібліотека провела для учнів 4 класу Попаснянської гімназії №20 урок реквієм "...І тільки чутно ті голосочки: "Три колосочки, три колосочки"".


 


   В 1932-33 роках український народ пережив катастрофу, яка могла зупинити життя всієї нації. Голодомор приніс жахливі страждання та смерть. Він посіяв страх голоду серед людей, який живе і досі в свідомості вже 4-го покоління тих українців,  які вижили тоді. 

 


   21 лютого районна бібліотека разом з учнями гімназії №20 провела патріотичний захід “Країна нескорених”, який був присвячений Дню Гідності і Свободи.


   Толерантність – це повага, сприйняття та розуміння багатого різноманіття культур нашого світу, форм самовираження та самовиявлення людської особистості. Формуванню толерантності сприяють знання, відкритість, спілкування та свобода думки, совісті й переконань.


   Книга… Одна з найдивовижніших чудес світу, створених людиною упродовж багатьох віків. Вчасно прочитана книга - величезний успіх., бо вона здатна змінити  ваше життя, бути кращим другом і наставником

.


   Попаснянська районна централізована бібліотечна система в котре довела, що вона є майданчиком для діалогу влади та громади та місцем доступу до інформаційних ресурсів.
Протягом двох місяців в  Попаснянській районній централізованій бібліотечній системі проходили тренінги на тему «Інструменти участі громади у прийнятті рішень владою», які були організовані громадською організацією «Батьківська спільнота закладів освіти Попаснянського району» в рамках реалізації проєкту «Впливова громада м. Попасна».  

 


   28 жовтня вся Україна відзначає річницю визволення від німецько-фашистських загарбників. 75 років тому останній фашист покинув землю нашої Батьківщини. Але до цього дня потрібно було пройти кілометри шляху, спочатку відступаючи, залишаючи фашистові наші краї, але потім з новими силами, зібравшись кинутися на ворога знову і вже гнати їх до кордону не зупиняючись.

 


   Безмежна сила книги. Без неї людина сліпа. З дитинства книжка допомагає зрозуміти світ, що нас оточує. Вона відкриває нам небачені обрії, допомагає зрозуміти історію народу, розкриває таємниці природи, життя. Книга допомагає у навчанні і вихованні, збагачує знаннями, зміцнить волю, пробуджує мрію. Книга — мудрий друг, який, не вміючи говорити, розказує про незвичайні пригоди і подорожі, про чудеса, про навколишній світ. З такою програмою до учнів 2 класу школи №21 завітали працівники дитячої бібліотеки.

 


   Сьогодні в районній бібліотеці відбувся тренінг-спілкування «Сучасне рабство», присвячений темі торгівлі людьми. Учасниками заходу стали учні 10-го класу гімназії №20.

 


Перекладач
ПДГ








Наші Проекти










Категорії розділу
Події [497]
Конкурси [5]
ЗМІ про нас [1]
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Погода
Рейтинг новин
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright РЦБС г. Попасная © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz