Вітаю ВасГість Четвер, 28.03.2024, 15:49

Меню
Ми в Facebook
Пошук
Свята
Праздники Украины
Опитування
Дайте оцінку сайту
Всього відповідей: 212


Головна » Архів матеріалів
« 1 2 3 4 5 6 ... 54 55 »

   1 вересня – День знань – особливе свято не лише для школярів, а й для вчителів та батьків. Завжди яскравий, насичений емоційністю та зворушливою атмосферою! В цей день – 1 вересня – лунають привітання та теплі слова. Усі бажають школярам успіхів у навчальному процесі та щоб новий навчальний рік приносив тільки приємні враження! Сьогодні учні 4 класу гімназії № 20 завітали до дитячої бібліотеки на виховний захід «Україна моя країна» з дотриманням всіх протиепідемічних норм. 

 

Читати далі...

      « Дива  там, де  в них вірять, і  чим частіше  вірять,
      тим частіше  вони трапляються»
                                                                ( Дені  Дідро)


   Кожного року в травні місяці відзначається День Європи в Україні. Цього року це визначне свято припадає  на 16 травня. 
В переддень свята працівники Попаснянської центральної районної бібліотеки презентували книжкову виставку «Світ. Європа. Україна», де представлені новинки книг з історії, географії, культури країн Європейського Союзу.


 

Спроможні бібліотеки сприяють досягненню Цілей 
        сталого розвитку ООН до 2030 року


   Центральна бібліотека  Попаснянської централізованої бібліотечної системи стала учасницею проекту «Спроможні бібліотеки сприяють досягненню Цілей сталого розвитку ООН до 2030 року», який реалізується ВГО «Українська бібліотечна асоціація» в  межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру.
 


   А ви почуваєте себе комфортно поруч з комп'ютером та ще й в мережі інтернет? Вмієте створити електронну скриньку, зробити інтернет-покупки, знаєте, що таке кібербулінг, або онлайн-грумінг?
Тоді Вам до нас! 

 


   Шість років тому сталися трагічні події Революції Гідності. Саме в ці дні в центрі Києва загинула найбільша кількість учасників тримісячних протестів - понад 100 осіб.

 


   Напередодні Дня Св. Валентина до Попаснянської районної бібліотеки завітали старшокласники Гімназії № 20 .

 


   Сьогодні бібліотекарі районної бібліотеки провели для старшокласників ЗОШ №21 конкурсно-розвжальну програму “Валентин та Валентина”, що була присвячена Дню Закоханих.

 


   Попаснянська районна бібліотека до Дня закоханих підготувала виставку-інсталяцію «Кохаю…Читаю…Бажаю…». Запрошуємо всіх завітати до нас та обрати книжку за смаком. 


   Задля виховання у підлітків шанобливого ставлення до історії, культури, традицій інших країн та сприяння налагодженню й укріпленню зв’язків між українцями та європейськими народами 5 лютого дитяча бібліотека провела для учнів 7 класу ЗОШ №21 годину цікавих повідомлень «Цікаві факти про Євросоюз». 

 


Перекладач
ПДГ








Наші Проекти










Категорії розділу
Події [497]
Конкурси [5]
ЗМІ про нас [1]
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Погода
Рейтинг новин
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright РЦБС г. Попасная © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz