Вітаю ВасГість Понеділок, 06.05.2024, 05:55

Меню
Ми в Facebook
Пошук
Свята
Праздники Украины
Опитування
Дайте оцінку сайту
Всього відповідей: 212


Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 29 30 31 32 33 ... 54 55 »

ТИ відомий сьогодні кожному –
НЕ ім’ям своїм, а бідою.
Тою вулицею порожньою
Понад прип’ятською водою…

Чорнобиль. Чорний біль нашої землі. І скільки б не минуло років, все одно це слово полум’янітиме чорним вогнищем скорботи.

Читати далі...

“Чорне крило Чорнобилю”
Птахи складають гімн весні,
Всміхаються до сонця квіти.
А пам'ять лине в моторошні дні,
Гудуть жорстокі дзвони квітня...

  В квітні 1986 року на четвертому енергоблоці чорнобильської АЕС сталася найбільша катастрофа 20-го сторіччя. Саме цій скорботній даті й був присвячений вечір-реквієм “Чорне крило Чорнобилю”, який відбувся 24 квітня в дитячій бібліотеці. На захід було запрошено учнів 5-го класу ЗОШ № 21.


 У нашому житті велику роль відіграє книга.  Та якою предстає перед нами книга  ХХІ століття?


Сьогодні 8 квітня працівники центральної районної бібліотеки долучилися до щорічної акції "За чисте довкілля - День благоустрою територій населених пунктів".


Сторінки минулого не требе забувати ніколи. Важкий шлях пройшло «покоління війни» - голод, тяжка, виснажлива праця та багато інших випробувань. Ті, що залишилися в живих, сьогодні згадують усі ті роки з болем. До Міжнародного дня визволення в`язнів фашистських концтаборів, для вихованців  Попаснянського залізничного ліцею № 85,  5 квітня 2017 року, районна бібліотека підготувала та  провела історичну годину «Уроки пам'яті людської».


   Я так люблю здоровий сміх,
   Веселий сміх, що гріє всіх!
   Переливаю в слово радість,
   Яку в душі своїй зберіг.

   Шалену порцію гумору, незабутніх вражень та гарного настрою отримав кожен, хто завітав до нашої районної бібліотеки, на свято гумору « Я так люблю здоровий сміх», присвячене 95-й річниці з дня народження П. Глазового, яке відбулося 4 квітня 2017 року.


«Найвірніша з друзів – книжка рідна,
Наша в ній надія, в ній і наша сила.
Слався, величайся, зіркою гори,
Українська книжко, серед дітвори!»

    Канікули весела пора, радіє дітвора. Особливий настрій у весняні канікули  подарувала  своїм читачам та книголюбам  Попаснянська дитяча бібліотека, яка упродовж  Всеукраїнського тижня дитячого читання провела  безліч цікавих заходів для дітей різного віку: тематична  програма «Загадкова гостя – пані книжка», презентація ілюстративної книжкової виставки «Стежками казок дідуся Корнія», ігрова програма  «Десять сходинок до казки»,  презентація журналу «Джміль», «Мультпарад» за мотивами літературних творів.


1 квітня пройшло перше заняття другої групи з комп'ютерної грамотності в бібліотеці для людей старшого віку.

Заняття проходять за спеціально розробленою програмою з навчання навичок роботи на комп'ютері людей старшого віку. Теоретичні заняття чергуються з практичними заняттями. Незважаючи на те, що заняття групові,  до кожного "учня" є індивідуальний підхід: хтось буквально вперше сів за комп'ютер і дуже невпевнено себе почуває, хто вже щось вміє, але хоче навчитися більшому.


      Шановні друзі!  

З давніх-давен скарбницею духовного багатства, що поєднує минуле, сучасне і майбутнє, є книга. Запрошуємо вас прийняти участь в  акції « Подаруй книгу дітям!», приурочену до – Всеукраїнського тижня дитячого читання. 


Всім! Всім! Всім! Нашим читачам!

До Всеукраїнського тижня дитячого читання!

Запрошуємо вас завітати до нашої бібліотеки, яказнаходиться за адресою:

м. Попасна, вул.Первомайська, 5а і прийняти участь у святі книги та читання! Адже, Книга — мудрий друг, який, не вміючи говорити, розказує про незвичайні пригоди і подорожі, про навколишній світ, про різні чудес


Перекладач
ПДГ








Наші Проекти










Категорії розділу
Події [497]
Конкурси [5]
ЗМІ про нас [1]
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Погода
Рейтинг новин
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright РЦБС г. Попасная © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz