Вітаю ВасГість Середа, 24.04.2024, 05:02

Меню
Ми в Facebook
Пошук
Свята
Праздники Украины
Опитування
Дайте оцінку сайту
Всього відповідей: 212


Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 28 29 30 31 32 ... 54 55 »

Дуже  красива наша Україна влітку. Навкруги сонячно, зелено. На  квітниках,  в садках, у  полях, на галявинах – всюди  квітнуть  квіти… Червоні маки, блакитні волошки, бузкові півники, біленькі  ромашки, рожеві  мальви -  всі й не перелічити!

Читати далі...

    Літо вже прийшло! Яке ж воно гарне це літо! Сонцем осяяне, росами вмите, суницями присмачене, зустрічами з друзями звеселене, відпочинком і розвагами начинене, неначе кавун насінням! І поспішає подарувати нам цілих три місяці яскравих, теплих, незабутніх днів.


За вікном буяє зеленню травень, цвітуть каштани, пригріває сонечко та галасує непосидюча дітвора.  Все це – вірні прикмети того, що підійшов до кінця навчальний рік. Для когось із малят він був першим у житті, і саме тому, найцікавішим та найнезабутнішим.  Саме такі школярики – першокласники із ЗОШ№24  завітали 25 травня до дитячої бібліотеки-філії  Попаснянської РЦБС на свято «Прощавай, Букварику». 


Цікава та корисна зустріч в рамках занять в Методичному універі пройшла 17 травня на базі центральної районної бібліотеки. Директор Попаснянської РЦБС Попкова Ольга Сергіївна та злагоджений бібліотечний колектив гостинно зустрічали гостей: бібліотечних працівників нашої бібліотечної системи.


       Народне прислів'я каже: «Без верби і калини нема України». До сказаного слід додати: «І без вишивки». Тому що вишиваний рушник і вишита сорочка давно стали українськими народними символами - оберегами. Мамина пісня, батькова хата, дідусева казка, бабусина вишиванка, добре слово сусідів, традиційний звичай взаємодопомоги - це все родовідна пам'ять, наші символи, історія.


       Щороку у третю неділю травня в Україні відзначається День пам'яті жертв політичних репресій, це досить жорстокий і кривавий період в історії Вітчизни. Жертви політичних репресій – це мільйони людей, засуджені до позбавлення волі, або розстрілу.    


Майбутнє сучасної людини — це світ інформаційного суспільства, тому 13 травня в Інформаційному центрі  центральної районної бібліотеки розпочалися чергові безкоштовні заняття з комп’ютерної грамотності для людей зрілого віку.


З нагоди святкування Дня Європи в Україні, яке відмічається в третю суботу травня,  11 травня 2017 року в районній бібліотеці  пройшов  тематичний захід «День Європи — свято миру і єдності!».  На свято завітав 10 клас Попаснянської гімназії № 20.


Усе далі і далі відходять в історію грізні роки Другої світової війни. У цьому році 8 та 9 травня ми відзначаємо День примирення та пам'яті жертв Другої світової війни та День Великої перемоги.


Багато років минуло від незабутнього травня 1945 року, але й сьогодні величний подвиг захисників і визволителів залишається невичерпним джерелом патріотизму, вірного служіння своєму народу.


Перекладач
ПДГ








Наші Проекти










Категорії розділу
Події [497]
Конкурси [5]
ЗМІ про нас [1]
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Погода
Рейтинг новин
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright РЦБС г. Попасная © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz