Вітаю ВасГість Понеділок, 29.04.2024, 06:24

Меню
Ми в Facebook
Пошук
Свята
Праздники Украины
Опитування
Дайте оцінку сайту
Всього відповідей: 212



Творча зустріч з автором «Так іноді пишуться вірші...» та літературне караоке!

     Вже давно стало доброю традицією запрошувати на творчу зустріч авторів, поетів, на гостину до нашої літературної вітальні. Ми радіємо з того, що список почесних гостей нашого невеличкого міста, цієї  вітальні , до якої завжди спішать небайдужі до літературного слова люди, поповниться ще одними творчими та цікавими іменами. Адже в нас є талановиті люди, які теж прославляють свій рідний край своїми безцінними творами та віршами. 

   13 лютого наша дитяча бібліотека запросила на одну з таких зустрічей, творчих, щирих, відкритих до спілкування людей - талановитих авторів, поетів, ліриків - Руслана Філіппова, Людмилу Андрієву, Олега Скалозуба.

  Під час зустрічі наші гості розповіли про себе, про своє творче життя, прочитали своїх найулюбленніших віршів, поспілкувалися з дітьми. Завідуюча дитячої бібліотеки - філії, Елла Безсмертна привітала Руслана Філіппова з виходом його нової збірки «Відблиски Гіпербореї», та вручила подарунок. В її виконанні пролунала дуже чуттєва та ніжна українська пісня “Доля”.

  Друга частина нашої зустрічі була дуже цікавою для дітлахів! Тому що складалася з літературного караоке, яке стало вже найулюбленнішим як і серед дітей, так і серед дорослих! Воно відбулося при підтримці МОМ, за фінансуванням Уряду Японії, в рамках проекту.  Діти залюбки читали під музичний супровід віршів наших поетів! Усім присутнім та нашим гостям дуже сподобвлось таке  декламування віршів під музику! Адже, як лунає вірш по справжньому? - це єднання почуттів та музики нашої душі! Гадаємо , немає потреби "розкладати по поличках" усі твори . Адже поезію чи будь-яку інщу книгу треба сприймати читаючи, торкаючись її зором і чуттям! 

 

Категорія: Події | Переглядів: 370 | Додав: rcbs | Рейтинг: 0.0/0
Перекладач
ПДГ








Наші Проекти










Категорії розділу
Події [497]
Конкурси [5]
ЗМІ про нас [1]
Календар
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Погода
Рейтинг новин
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright РЦБС г. Попасная © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz