Вітаю ВасГість П`ятниця, 29.03.2024, 14:24

Меню
Ми в Facebook
Пошук
Свята
Праздники Украины
Опитування
Дайте оцінку сайту
Всього відповідей: 212



Відкриття бібіліотеки в с. Комишуваха

   Правду кажуть, що зимові свята – це час чудес та сюрпризів. Ось і в нашій бібліотечній системі наприкінці року сталася приємна подія – відкриття в районі ще однієї відремонтованої, оновленої, сучасної бібліотеки на селі.

   На цей раз проект по ремонту, оснащенню комп'ютерною технікою та електричним опаленням бібліотеки було реалізовано у селищі Комишуваха. Спонсором проекту виступило Агентство ООН у справах біженців в Україні.

   Відкрити оновлену бібліотеку приїхали: Голова польового офісу Агентства ООН у справах біженців в Україні Іван Салєєв, радник з правових питань Олександр Погорєлий, представники керівництва району – голова райдержадміністрації Сергій Шакун, Комишуваський селищний голова Віталій Ткаченко та, звичайно ж, директор районної централізованої бібліотечної системи Ольга Сергіївна Попкова.

   На святі відкриття були присутні місцеві мешканці, які дуже радіють з того, що в їхньому селищі тепер є сучасний, затишний та такий потрібний інформаційно-культурний заклад.

   Гостям свята дарували свої музичні привітання фольклорний ансамбль «Водограй» та учень 8-го класу Комишуваської школи Пригода Даніїл, а Ольга Сергіївна Попкова від імені Попаснянського району на знак подяки подарувала Агентству ООН сувенір.

  Також Ольга Сергіївна щиро подякувала голові районної державної адміністрації – керівнику військово-цивільної адміністрації Сергію Шакуну, за те, що він приділяє велику увагу бібліотекам району. Саме завдяки ньому тепер всі наші сільські бібліотеки комп'ютеризовані та підключені до мережі Internet. І тепер кожен мешканець Попаснянщини має змогу скористатися всіма необхідними інформаційними, адміністративними та соціальними послугами, які надаються в кожній сільській бібліотеці.

 

Переглядів: 292 | Додав: rcbs | Рейтинг: 0.0/0
Перекладач
ПДГ








Наші Проекти










Категорії розділу
Події [497]
Конкурси [5]
ЗМІ про нас [1]
Календар
«  Грудень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Погода
Рейтинг новин
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright РЦБС г. Попасная © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz