Вітаю ВасГість П`ятниця, 19.04.2024, 23:36

Меню
Ми в Facebook
Пошук
Свята
Праздники Украины
Опитування
Дайте оцінку сайту
Всього відповідей: 212



«Підтримуючи вогонь надії»

  20 червня відзначається Всесвітній день біженця. Саме цій даті і був присвячений круглий стіл «Підтримуючи вогонь надії», що відбувся сьогодні в центральній районній бібліотеці.

  Ініціатором заходу виступили проектний асистент центру організації дозвілля «Help Age International» Хащенко Ірина Леонідівна та координатор штабу гуманитарної міссії «Проліска» Гриценко Лариса Миколаївна.

  На зустріч були запрошені представники міської влади, ветеранських організацій, волонтери та, звичайно, переселенці, які своїм новим місцем проживання обрали Попасну.

   Заступник міського голови Ірина Вікторівна Гапотченко розповіла присутнім про те, як приймають та підтримують вимушених переселенців в нашому місті, які відкриваються для них можливості з отримання допомоги у вирішенні житлового питання, працевлаштування тощо.

   Волонтери та просто небайдужі попасняни ділилися своїм досвідом та історіями сімей, якими вони опікуються.
Кожний присутній на зустрічі вимушений переселенець розповів свою особливу, зворушливу, сумну історію. В залі лунали слова підтримки і подяки, не один раз на очах людей виступали сльози, а голос помітно тремтів.

   Керівник Попаснянського літературного об'єднання Людмила Адамівна Андрєєва прочитала чудові вірші про біженців, що належать перу поета Миколи Тютюнника. Так сталося, що Миколі Григоровичу також випало покинути своє рідне місто Первомайськ та стати вимушеним переселенцем. Також Людмила Адамівна подарувала присутнім пісню у своєму виконанні.

  Ще одна пісня стала подарунком від Олесі Мозгової, Даші Кошевої та Дениса Ніконова. Зворушливі рядки про мир та війну розчулили всіх без виключення присутніх.
   Наприкінці заходу учасники склали пазли із гаслом «Ми виступємо за мир!». Адже мир – це найзаповітніша мрія кожного з нас.


 


 

Категорія: Події | Переглядів: 337 | Додав: rcbs | Рейтинг: 0.0/0
Перекладач
ПДГ








Наші Проекти










Категорії розділу
Події [497]
Конкурси [5]
ЗМІ про нас [1]
Календар
«  Червень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Погода
Рейтинг новин
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright РЦБС г. Попасная © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz