Вітаю ВасГість Середа, 24.04.2024, 14:16

Меню
Ми в Facebook
Пошук
Свята
Праздники Украины
Опитування
Дайте оцінку сайту
Всього відповідей: 212



Екологічний десант “Природа: знай, люби, бережи”

   В рамках проекту « Сприяння сталому розвитку та згуртуванню громад, що зазнали наслідків конфлікту на Донбасі», який впроваджує Міжнародна організація з міграції за підтримки Уряду Японії, Попаснянська районна бібліотека організувала екологічний десант “Природа: знай, люби, бережи” з виїздом в с. Вискрива. Мета акції – привернути увагу мешканців села до екологічних проблем, прагнення зберегти рідну природу.

   Розпочався захід з виставки плакатів “У злагоді з природою - у злагоді з собою”. Бібліотекарі спілкувалися з мешканцями про шкоду від спалювання опалого листя та несанкціонованих звалищ, про те чому небезпечно викидати на смітник використані батарейки.
Тренер з мінної безпеки Хащенко Ірина Леонідівна провела бесіду “Мінна безпека”.
Мешканці Вискриви оформили виставку “Дари природи с. Вискрива” (смачні, корисні, екологічно чисті). Директор Попаснянської централізованої бібліотечної системи Попкова Ольга Сергіївна пригощала присутніх на заході екологічно чистим чаєм з Карпатських трав зі смачним печивом.

   Усіх присутніх привітав своїм виступом фольклорний ансамбль “Водограй”, до співу якого залюбки долучилися й місцеві жителі.
А ще бібліотекарі разом з мешканцями прибрали чудовий куточок села. Зібрали опале листя та сміття, окопали дерева.

Більшість населення Вискриви - тимчасово переміщені особи. А це маленьке село знаходиться майже на лінії зіткнення. Ми бачили нещодавно знівечене осколком дерево. Тут немає навіть крамниці, тому мешканці були дуже вдячні директору ЦБС Попковій О.С. за допомогу з транспортом, за увагу до себе, за концерт.
Всі учасники отримали багато позитивних емоцій від спільної роботи та відпочинку.

 

 

 

Категорія: Події | Переглядів: 389 | Додав: rcbs | Рейтинг: 0.0/0
Перекладач
ПДГ








Наші Проекти










Категорії розділу
Події [497]
Конкурси [5]
ЗМІ про нас [1]
Календар
«  Жовтень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Погода
Рейтинг новин
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright РЦБС г. Попасная © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz