Вітаю ВасГість П`ятниця, 29.03.2024, 00:18

Меню
Ми в Facebook
Пошук
Свята
Праздники Украины
Опитування
Дайте оцінку сайту
Всього відповідей: 212



Бібліотека на фестивалі "З країни в Україну"

   7 жовтня всеукраїнський мандрівний фестиваль “З країни в Україну” завітав на Попаснянщину. Площу Миру заповнили різноманітні локації, одна з яких “Відкрита бібліотека”. Цей простір разом з волонтерами організувала Попаснянська районна бібліотека. Виставка-знайомство “Попасна - місто залізничників”, яку ми представили, зацікавила всіх без винятку. Адже тут можна було познайомитися з історією та сьогоденням залізничних підприємств міста, залізничниками - почесними мешканцями Попасної. А центр експозиції був присвячений отцю Федору (так-так, саме тому, з безсмертного роману Ільфа та Петрова “Дванадцять стільців”), якому зовсім недавно відкрили меморіальну дошку на будівлі Попаснянського залізничного вокзалу. Саме отець Федір став символом фестивалю в Попасній.

   Книжкова виставка “Поетичний рідний край” була присвячена творчості місцевих поетів. Локація “Відкрита бібліотека” стала чудовим місцем зустрічі літераторів Попаснянщини з поетом-фронтовиком Андрієм Кириченком. Три години продовжувалася творча зустріч. Поети читали вірші, ділилися наболілим, спілкувалися. Всі, хто прийшов на фестиваль мали можливість також приєднатися і послухати поетичні твори у виконанні авторів. Ми пишаємося нашими, поетами, які представляли Попаснянщину на фестивалі. Це - Андрєєва Людмила, Філіппов Руслан, Проскурова Людмила, Михлик Тетяна, Панков Михайло. Районній бібліотеці вони презентували нову книгу Миколи Тютюнника.

Ми вдячні Андрію Кириченко, який подарував нашій бібліотеці дві своїх збірки з автографом “”Це наша правда” та “От така війна”.

А діти і всі бажаючи мали можливість взяти участь у літературних іграх та одержати в подарунок сучасну українську книгу.

Фестиваль подарував незабутні враження та приємні емоції!
 

 

Категорія: Події | Переглядів: 391 | Додав: rcbs | Рейтинг: 0.0/0
Перекладач
ПДГ








Наші Проекти










Категорії розділу
Події [497]
Конкурси [5]
ЗМІ про нас [1]
Календар
«  Жовтень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Погода
Рейтинг новин
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright РЦБС г. Попасная © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz